PRVI NASTOP NAŠIH NAJMLAJŠIH UČENCEV
22.10.2021
PRVI NASTOP NAŠIH NAJMLAJŠIH UČENCEV
V ponedeljek in torek, 18. in 19. oktobra 2021 je bila dvorana glasbene šole po dolgem času spet polna pristnega otroškega smeha in veselja. Na odru se je tako na štirih nastopih zvrstilo skoraj petdeset otrok, učencev predšolske glasbene vzgoje in glasbene pripravnice.
Naši najmlajši učenci so se z navdušenjem, delovno vnemo in odgovornostjo pripravljali na nastop. V zraku je bilo čutiti pričakovanje in vznemirjenje, mogoče tudi zaradi treme, ki pa smo jo premagali že po nekaj taktih. 
Glasbi, petju, rajanju in plesu smo se prepustili ob številnih in bučnih aplavzih poslušalcev. V nadaljevanju smo oder prepustili učencema harmonike Džemili Jukikj in Aneju Premrlu učitelja Mirka Jevtovića ter učenkama klavirja Tinkari Podjed in Žani Urh učiteljice Snježane Pleše Žagar
Nastop smo zaključili s slavnostno podelitvijo spominskih listov in v pričakovanju, da se ponovno vidimo po jesenskih počitnicah.
 
Iskrene čestitke vsem nastopajočim. 

Hvala sodelavcem za pomoč in podporo pri izvedbi nastopov. Hvala staršem in vsem, ki spodbujate otroke, da lahko skozi igro odkrivajo čudovit svet glasbe. 
 
Mojca Širca Pavčič 

Vabljeni k ogledu foto galerije.
Glasba je višje razodetje kot vsa modrost in filozofija.
Ludwig van Beethoven