Alert Spoštovani starši in učenci.
Do zapolnitve mest je možen vpis le še v GLASBENE PRIPRAVNICE, PETJE in glasbila: TROBENTA, ROG, POZAVNA, EVFONIJ, TUBA.

E-vpis v glasbeno šolo
1691  |  A+ | a-
Spoštovani starši!
Vašega otroka lahko prijavite k vpisu Glasbeno šolo Postojna za šolsko leto 2021/2022 preko spodnje e-aplikacije. Po predhodni najavi na tel. 051 300 022 se lahko prijavite tudi osebno v tajništvu šole.

Otroci, ki se prijavljajo k individualnemu pouku inštrumenta morajo opraviti sprejemni preizkus. Sprejemni preizkusi bodo 4. in 5. junija 2021. O točnem terminu vas bomo obvestili naknadno.

Učence predšolske glasbene vzgoje (5-letne) in glasbene pripravnice (6-letne) vpisujemo do zapolnitve prostih mest in ne opravljajo sprejemnih preizkusov. Pouk poteka v skupini, enkrat na teden. 

Za dodatne informacije nam pišite na info@gspostojna.net ali pa nas pokličite na telefon 051 300 022.


Do zapolnitve mest je možen vpis le še v GLASBENE PRIPRAVNICE, PETJE in glasbila: TROBENTA, ROG, POZAVNA, TUBA in EVFONIJ.
Top


NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss Tukaj lahko pregledate vse odmeve ...

Glasbena šola Postojna ima svoj začetek v letu 1947 in je z vpisom učencev iz Postojne in mnogih drugih krajev Primorske predstavljala temelj za bodočo razgibano glasbeno dejavnost v Postojni in širši okolici. V vseh letih delovanja je njena poglavitna vloga vzgoja in izobraževanje v estetskem smislu ter odnosu do kulture. S svojim delovanjem dale strokovno in moralno podporo glasbenim ljubiteljem, saj vzgaja mlade glasbenike in pevce za kvalitetno ljubiteljsko dejavnost na glasbenem področju (pihalni orkester, godalni orkester, zbori).

Šolski koledar